tekenen, schilderen en grafiek

Docent beeldende vakken

Het kijken naar kunst is altijd een grote inspiratiebron voor mij geweest. Mijn enthousiasme en verwondering breng ik al jaren over in de lessen aan volwassenen, mensen met een beperking en kinderen, in het tekenen, schilderen, en inkt/ets/druktechnieken.
Mijn grote inspiratiebronnen zijn o.a. Ludwig Kirchner, Gustav Klimt, Egon Schiele, Matisse, en Chinese en Japanse kaligrafie schilders.
Ik gebruik diverse technieken zoals tekenen, schilderen en grafiek en werkt het liefs naar symboliek.
Deze combinatie, vaak mixed media, resulteert in werk met veel dynamiek en expressie.

 

Marie-Louise Saanen Kapteijnlaan 63, 5505AX Veldhoven – T 06-45008921, 040-2537208,

saanen@hotmail.com
www.atelier-marlo.nl

 

 

Ine ter Bogt
Marlies van Nunen