Dimphie de Meijer–van Groezen
Keramiek

Men noemt mij wel een creatieve duizendpoot. Ik probeer mijn fantasieën in keramische werk, haakfiguren en kleurrijke bloemencreaties vorm te geven.

In allerlei keramische technieken wil ik mij verder ontwikkelen, thuis of in de ateliers van de vereniging “Beoefenaars Keramische Technieken” in Eindhoven. Handvormen hebben de overhand. Dit kunnen ook druk- of gietvormen zijn.

Mijn inspiratie komt uit allerlei dingen die ik om mij heen zie gebeuren. Dit kan de natuur zijn, kinderen, dieren of beweging.  Soms is het mijn eigen fantasie, die een blok klei dan toch op een verrassende manier tot leven laat komen.

De afwerking met glazuren, oxides of pigmenten maken daarna het resultaat altijd weer bijzonder en uniek.

Dimphie de Meijer–van Groezen
Middelhei 10
Veldhoven

www.vandimphie.nl

kerapuffie@hotmail.com

 

 

Marlies van Nunen
Willemien Mansvelders