Hieronder staat onze meest recente nieuwsbrief. Oudere nieuwsbrieven kunnen onderaan deze pagina worden aangeklikt om te lezen of te downloaden.


 

NIEUWSBRIEF

December 2021 nummer 15

Expositie 100 jaar Veldhoven

Het werk van Hanneke van de Zanden dat zij heeft gemaakt voor de expositie 100 jaar Veldhoven is nog te bezichtigen in de bibliotheek Veldhoven.

Marie-Louise Vooijs

Marie-Louise Vooijs heeft haar portret van de eerste Burgemeester van Veldhoven Van Hooff ter beschikking gesteld aan de familie van Hooff.

Tijdens de jaarvergadering op 5 oktober jl. hebben we de expositie geëvalueerd.

Conclusie: het is voor herhaling vatbaar. Van de jaarvergadering zijn notulen gemaakt die aan alle leden zijn verstuurd.

Nieuwe leden

We zijn blij om hier twee nieuwe leden te verwelkomen: Gerda van ‘t Hul en Frank Vincent.

Gerda van ’t Hul

Gerda’s werk is geïnspireerd door de natuur met zijn organische vormen, het is vooral intuïtief en gelaagd, neigend naar abstractie.

Haar creaties krijgen vorm in verschillende disciplines zowel schilderijen als in textiele sculpturen.

 

Frank Vincent

Frank geeft aan: “Ik dans op het koord des levens. Daar zoek ik de contrasten. Met een slim ontwerp, soms een beetje goochelen, maar altijd boordevol vakmanschap. En zet ik je op het verkeerde been? Dat is dan precies mijn bedoeling. Zo verras, raak en trigger ik.

Het resultaat glanst en straalt je tegemoet in mijn galerie / atelier. Ter lering en vermaak”. Hier exposeer ik: www.frankvincent.nl

De verdere introductie en een selectie van hun werk is binnenkort te vinden op onze website. Die is onlangs vernieuwd. Neem eens een kijkje op www.kunstinhetrondveldhoven.nl

Atelierroute

Tijdens de jaarvergadering is besloten om de atelierroute voor 2022 te houden op 23 en 24 april 2022. De vorm zal ongeveer gelijk zijn aan de andere jaren. We maken een algemeen boekje waarin alle leden van Kunst in het Rond staan. Ook op onze website plaatsen we dezelfde informatie. Voor de atelieroute komt een inlegvel met deelnemers aan de atelierroute verwijzend naar het boekje.

Expositie-mogelijkheid bij CIVO

Civo Desigh Eindhoven

Civo Design (winkel in tekenmaterialen in Eindhoven) organiseert exposities in de etalage.

Hier enkele voorbeelden op hun instagram account: @civodesign.

Contactpersoon hiervoor is Brenda van der Burgt van Civo Design.

Haar e-mail adres is info@brendavanderburgt.nl.

Beeldmateriaal

Voor communicatie in brede zin zoals website, facebook, persberichten etc. zijn we op zoek naar recent beeldmateriaal. Graag dit in groot formaat met beschrijving van het werk en je naam mailen naar Grasch@kpnmail.nl

Suggesties/vragen

Stuur een mail aan info@kunstinhetrondveldhoven.nl Wist je dat wij ook actief zijn op facebook en Instagram. De linken zijn bereikbaar via onze website: www.kunstinhetrond.nl

facebookpagina: https://www.facebook.com/people/Kihr-Veldhoven/100014114508825.

Wij wensen iedereen ondanks deze moeilijke Corona periode gezellige feestdagen en een goed & gezond begin van 2022!

 


Hierboven staat de meest recente nieuwsbrief van Kunst in het Rond Veldhoven. Geïnteresseerd in oudere nieuwsbrieven? Die staan hieronder vermeld als pdf-document dat kan worden gelezen of gedownload:

nr 14 – juli 2021
nr 13 – mei 2021
nr 12 – december 2020
nr 11 – september 2020
nr 10 – mei 2020
nr 09 – maart 2020
nr 08 – januari 2020
nr 07 – november 2019
nr 06 – september 2019
nr 05 – mei 2019
nr 04 – maart 2019
nr 03 – januari 2019
nr 02 – december 2018
nr 01 – november 2018