Gemmy Coppens – Coppelmans
Beeldhouwwerk

Na mijn opleiding als docent handvaardigheid aan de Academie voor Beeldende Vorming Tilburg, heb ik diverse creatieve activiteiten ondernomen en ben ik altijd op zoek naar nieuwe vormen en toepassingen in diverse materialen. Sinds 2010 ben ik bezig met werken in steen. Elke steen is anders van vorm, kleur, structuur, hardheid en lijnenspel, waardoor het steeds een uitdaging blijft om eruit te halen wat er al in verborgen zit.

Naast mijn atelier aan huis ben ik wekelijks aan het werk bij het Beeldhouwcollectief Hofmanheide in Bergeijk. Daar heb ik de mogelijkheid om grotere beelden te maken met een fijne groep collega beeldhouwers.

Bekijk mijn werk op Instagram: @coppensgemmy

Gemmy Coppens-Coppelmans
Nieuwstraat 18
Veldhoven

06 1370 0312
gemmycoppens@gmail.com

 

 

 

Elly Dolman-Vos
Ine ter Bogt