Marie-Louise Saanen
tekenen, schilderen, grafiek

Ik heb veel ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Thuis in mijn atelier maak ik mijn vrije werk. Ook werk ik in het Grafisch Atelier in Den Bosch en in een werkplaats aan de Hoogstraat in Eindhoven.

Voor mij is tekenen, schilderen en grafiek de weg van het zien, oog, hand, hart zodat iedere waarneming uniek wordt. Dan kan de schoonheid van het balancerende evenwicht tussen nat en droog, lijn en vlak, zwart en wit, vol en leeg ontstaan.

Ik laat mij inspireren door de natuur, theater, poëzie, literatuur, muziek, dans, portret en model en schilder met acryl, aquarel, pastel, zelfgemaakte caseineverf en Oost-Indische inkt. Bij grafiek werk ik graag in aqua-tint, droge naald, polymeer-ets, lino, houtdruk, mono-type, batik, zeefdruk en blauwdruk. De dragers zijn diverse soorten papier: Lokta, khadi, bamboe, Xuanpapier gedoubleerd op steviger papier of op een linnen ondergrond.

Marie-Louise Saanen
Atelier-Marlo
Kapteijnlaan 63
Veldhoven

www.atelier-marlo.nl

040 253 7208
06 4500 8921
Marie_louise_saanen@hotmail.com

 

 

 

 

Selene’s Art
Jan Reker