Kim de Snoo

schilderijen, olie & acryl verf, realistisch & abstract

 

Naast werkzaam te zijn bij de Rijksoverheid in Utrecht, ben ik al van kinds af aan bezig met potloden en penselen. In 2018 besloot ik serieuzer in mijn kunst te investeren en schreef mij in voor een schilder- en tekencursus. Al vijf jaar is de overheid een vaste klant voor mijn tekeningen. Het afgelopen jaar groeide mijn liefde voor het investeren in mijn schilderijen. Met zelfaangeleerde vaardigheden en soms wat sturing, ben ik vastberaden verhalen te vertellen en emoties op te wekken via mijn kunst. Ik geloof sterk in de kracht van kunst om boodschappen over te brengen en emoties te laten spreken. 

 

www.ksartsdesign.nl

Instagram: ks.artdesign

Facebook: KS Art & Design

LinkedIn: KS Art & Design

telefoon 06-83369346

Bezoekadres: Hagerpad 15, 5509 LT Veldhoven

 

 

Atelier Soeff
Jeske Snoeren